דרך ארוכה וקשה עברתם מאז הקטיעה, ואנו יודעים כמה נחישות, התמדה וכוח רצון השקעתם בכל אחד מהשלבים אותם עברתם.
אנו מקווים כי החלק הקשה מאחוריכם וכי תוכלו בעזרת התותבת החדשה לחזור ולתפקד כבעבר או לפחות הכי קרוב לכך.
על מנת שתוכלו אכן לחזור ולתפקד בסביבתכם הטבעית והרגילה, אנו מבקשים ליידע אתכם ולייעץ לכם לשמור על הכללים הבאים:
- זכרו לשמור על הניקיון של הגדם ולשמן את הגדם מידי ערב.
- בתקופה הראשונה עלול הגדם להצטמק ולכן תאלצו להוסיף גרב אחת או יותר על הגדם.
- בהגיעכם למצב בו הגדם מתכווץ ואתם חייבים להשתמש ב-4-5 גרביים ללבישת התותבת במקביל יש לתאם תור לרופא המורשה על מנת שיבדוק ויראה האם את/ה זקוק/ה לבית גדם חדש.
לקבלת מספרי הטלפון לרופא מורשה הנכם מוזמנים להתקשר לאשד.אין בשום פנים ובשום מקרה לטפל בברגים, במחברים ובכל חלק של התותבת, אלא על ידי טכנאי מוסמך .
חובה לבצע טיפול בתותבת לפחות אחת לשנה – יש לתאם טיפול זה טלפונית עם מזכירות "אשד" , טלפון: 1-700-700-397
הטיפול והביקורת אינם כרוכים בתשלום- במקרה של תיקון המצריך החלפת חלקים ותיקון רציני יותר, יהיה על המטופל לדאוג להפניה מתאימה
בכל מקרה הנכם מוזמנים להתקשר לאשד לשם ייעוץ והכוונה.